Silketrykk / Serigrafi

Silketrykk eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for motiv der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte motivet. Silketrykk egner seg til tekstil, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir. 
shutterstock_107903162
bilde%20silketrykkplakat

Selvklebende merker

Trykk på selvklebende folie i en eller flere farger. Størrelsen på merkene kan variere fra et par cm. til over en meter størrelse. Selve folien vi trykker på kan være hvit, farget bakgrunn eller f.eks. sølv og aluminiumsfolie. Vi har også mange forskjellige kvaliteter på folien, noen folier må f.eks. tåle ekstrem kulde og varmepåkjenning. Maskinen kan trykke i ulike farger og størrelser.

Andre ting

Her kan vi nevne trykk av plakater, omslagsmapper, ringpermer.. M.a.o. vi kan trykke på det meste som har en flat side (flattrykk)

Maljelapper

Dette er trykk på pvc med malje hvor det blir tredd gjennom f.eks en ståltråd for å henge den opp. Maljelapper blir mye brukt både i onshore og offshoreindustrien.
roalso_rigg_label

Skilter med trykk

Vi trykker skilter i alle størrelser og tykkelser. Skiltene kan leveres i flere typer materialer som f.eks pvc og aluminium. Vi produserer bl.a. spesialtilpasset frontpanel (lexan) for industrien. Skiltene kan leveres med tosidig lim eller med hull for oppheng.